divendres, 11 de desembre del 2015

Èxit de la Flashmob de l'Escola Gaspar de Portolà per la Marató de TV3

Aquest divendres, dia 11 de desembre de 2015 han tingut lloc a la nostra escola les activitats organitzades per l'AMPA a fi de recollir diners per la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la investigació per la Diabetis i l'obesitat.

Des del matí alguns membres de l'AMPA han estat al gimnàs de l'escola amb els preparatius, com inflar globus i deixar-los preparats per al seu repartiment entre els nens. Hem d'agrair l'ajut d'alguns nens de menjador han col.laborat activament amb aquests preparatius.

A dos quarts de quatre han començat els actes, amb una flashmob dirigida per dos monitores de l'escola de dança, on tots els alumnes han ballat una coreografia amb música del disc de la marató.

Seguidament s'ha fet l'enlairament de globus on tots els nens han deixat el globus que els membres de l'AMPA els hi havien repartit, fent-ho per ordre de cursos i en forma d'espiral. Ha estat un èxit i molt original. Ben aviat penjarem més fotos i us adjuntarem enllaços amb les fotos que apareguin a altres llocs.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada