divendres, 15 de gener del 2016

PREPAREM EL CARNESTOLTES

Un any més, l'AMPA prepara la celebració del Carnestoltes, però ep!, enguany ens renovem. Això serà gràcies a que l'Esplai i l'AMPA col.laboraran en la seva preparació i realització. 
Ja estem treballant en això des de fa uns dies i , si no hi ha novetats es farà amb una comparsa amb el tema de les películes d'animació d'Hotel Transilvània, on els nens i monitors es disfressaran en base als personatges de la película. Així que aneu pensant en la vostra disfressa!!.
Per preparar-ho, farem una trobada el proper diumenge 24 de gener a l'escola, on berenarem, veurem la película i parlarem de les vostres disfresses. Allà us farem les nostres propostes i ens podreu aportar idees per millorar la festa.
Segurament els vostres fills ja us han portat una circular on ho explica, però si no és així aquí baix us el torno a posar.
El berenar, la película i altres sorpreses són de franc pels socis de l'AMPA, però cal que ompliu la butlleta que hi ha a la part de baix de la circular i ens la deixeu a la bústia de l'AMPA com a molt el dimecres dia 20.
Va!, animeu-vos, que els vostres fills s'ho passaran en gran, amb la festa, els monis de l'Esplai i els amics.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada