dijous, 11 de febrer del 2016

TOT A PUNT PEL CARNESTOLTES !

Ja ho tenim tot a punt pel Carnestoltes 2016, aquest any amb un munt de novetats que hem de tenir en compte si no ens volem despistar (és el que té fer canvis).

La primera i molt important  és que aquest any no anem dalt de carrosses, aquest any caminarem tots en una comparsa, on nens i pares anirem junts, i ens ajudaran un munt de monitors de l'Esplai, per tant és més important enguany coordinar-nos bé.

Una altra novetat important és el lloc de trobada. Enguany ens trobarem al Carrer Noguera Pallaresa, just al devant de l'Escola Taller, i l'hora, les 4 de la tarda (16 hores).

I la recollida dels nens, a devant de l'Ajuntament, a l'hora que arribem a la plaça.

El tema de la comparsa és la película d'animació Hotel Transilvània, per això ja vam visualitzar la película i vam fer el taller on vam començar a confeccionar les disfresses el passat dia 24 de gener, per cert va ser un diumenge genial i súper divertit, penjarem les fotos quan pengem les d'aquest dissabte. Seria bo anar tots relacionats amb el tema que diem, això faria millor i més divertida la comparsa, però podeu venir disfressats d'una altra cosa si ho preferiu.

No menys important, és que els  nens de infantil (P3, P4, P5) han d'anar acompanyats d'un adult (disfressat o no) durant tota la rua, encara que no cal que es posin dins de la comparsa, poden anar al costat.

De tot això haurieu de tenir un full informatiu que vam passar als nens. Allí hi havia una butlleta de participació, ompliu-la i deixeu-nos-la a la bústia de l'AMPA.

Aneu acabant d'enllestir les vostres disfresses que el Carnaval de Balaguer és aquí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada